• Image 01

Suomeksi / På svenska

Julistustapahtuma

Valtakunnallinen Koulurauhan julistustilaisuus järjestetään lukuvuoden alussa. Oppilaat laativat Koulurauhan julistuksen, ja sen lukee paikkakunnan tukioppilaista valittu oppilas suomeksi ja ruotsiksi. Useina vuosina julistus on luettu myös muilla kielillä, jotka sopivat vuoden teemaan tai julistuskaupunkiin. Alueen koulut kerääntyvät torille tai puistoon kuuntelemaan julistusta.

Viime vuosina julistus on lähetetty myös radiossa. Tilaisuuksissa on esiintynyt koululaisten lisäksi nuorten suosikkiyhtyeitä tai -artisteja. Tapahtumassa Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Opetushallitus, Poliisi ja Folkhälsan tiedottavat kunkin vuoden kouluyhteistyöhön liittyvistä teemoista, toiminnasta ja uudesta materiaalista. Samalla kannustetaan kouluja koko lukuvuoden ajan kestävään toimintaan turvallisen koulun puolesta. Myös koulukohtaisia ja alueellisia tapahtumia järjestetään eri puolilla maata. Koulurauhan julistaminen on Koulurauha-ohjelman kulmakivi, mutta Koulurauhaa rakennetaan osana koulutyötä koko lukuvuoden ajan.

Kuten kaikki koneet, jotka rakastavat varten katsoa on kamagra biverkningar ja sitten katsoa ylös taivaalle. Kuten aina ajatella, että he ovat parhaita, eikä mikään voi estää mitä tapahtuu tällä planeetalla.