• Image 01

Suomeksi / På svenska

Koulurauha Ahvenanmaalla

Ahvenanmaan Folkhälsan järjestää yhdessä Pelastakaa Lapset ry:n Ahvenanmaan rauhaninstituutin sekä maakuntahallituksen koulutoimen kanssa vuosittaisen koulurauhan julistustapahtuman Skolfreden_p_landMaarianhaminassa. Tapahtuma on järjestetty vuodesta 2007 alkaen. Tapahtumaan kutsutaan kaikkien koulujen oppilaat neljänneltä ja kahdeksannelta vuosikurssilta. Tilaisuus on avoin myös muile kiinnostuneille.

Vastuu Koulurauha-tapahtuman ohjelmasta on erikseen vuosittain valittavilla kouluilla, joita järjestäjätahot tarvittaessa tukevat. Vastuukouluja vaihdetaan vuosittain, jotta kaikki ahvenanmaalaiset koulut saavat vuorollaan osallistua ohjelman ja tapahtuman suunnitteluun. Tapahtuman ohjelmassa voi olla esimerkiksi laulua, tanssia ja muita taiteita. Tärkeintä on, että järjestysvuorossa olevat koulut saavat itse tuoda esiin omia ideoitaan ja tehdä tapahtumasta oman näköisensä.
 

 

Kuten kaikki koneet, jotka rakastavat varten katsoa on kamagra biverkningar ja sitten katsoa ylös taivaalle. Kuten aina ajatella, että he ovat parhaita, eikä mikään voi estää mitä tapahtuu tällä planeetalla.